Siloer og påslag

Mangler du en enkelt eller flere solide siloer til at holde på kornet?

Når man investerer i en silo, er det vigtigt at kunne stole på leverandøren, da der trods alt er tale om et stort og kostbart produkt, som skal være i stand til at beskytte kornet mod det danske vejr.

Vores siloer kan selvfølgelig også benyttes til andet end korn. Ring til os i dag på 75 80 36 77 – så sidder vi klar til at besvare de spørgsmål du måtte have omkring siloer.

Siloer i forskellige prisklasser og niveauer

Ligesom alt andet inden for landbrug, er der stor forskel fra bund til top, når det gælder kvalitet.

Hvis du overvejer at købe din næste silo hos os, bliver du ikke skuffet. Vi har siloer til stort set alle behov – vi er i hvert fald endnu ikke stødt på en kunde, som ikke har været tilfreds med købet.

Vi har som sagt siloer til de fleste situationer og endda til rimelige priser, da vi har formået at indgå nogle gode aftaler med hensyn til materialer og lignende. På den måde kan vi holde prisen lav, så du ikke behøver at betale en halv bondegård, for bedst muligt at beskytte dine produkter.

Vort team har mange års erfaring med montering af siloer, og vi har gennem årene serviceret rigtig mange tilfredse kunder. Med vores centrale placering i Tørring i Midtjylland servicerer vi kunder over hele landet.

Logo_flex-silo

FLEX-SILO er et velkendt navn i dansk landbrug. Som navnet antyder er det muligt at etablere mange fleksible siloløsninger i intervallet fra 0,5 tons til 30 tons. FLEX-SILO ses oftest som de karakteristiske indendørs spånpladesiloer i forskellige højder og antal i en bedrift, men produktprogrammet tæller også mineralsiloer og påslagssiloer samt et bredt tilbehørsprogram.

Da Orla Hansens Maskinfabrik i efteråret 2014 meddelte, at de ville stoppe med at producere siloer, faldt det naturligt for os at overtage silo-programmet. Derfor har vi siden 1. januar 2015 været leveringsdygtige i de forskellige varianter af siloer og tilbehør dertil.